Call us Call Us (111) 234 - 5678

NL

Amstel, Gooi en Vecht

Over Water Natuurlijk

Water Natuurlijk is de ‘groene waterschapspartij met hart voor blauw’ die zich ervoor inspant dat het waterschap altijd zorgt voor de meest groene, meest duurzame, meest diervriendelijke oplossingen en niet alleen voor de technisch en financieel meest haalbare oplossing. En zeg nou zelf, het water waarin wij recreëren, wat zorgt voor de instandhouding van ons landschap, dat de basis vormt van het ecosysteem waar alle planten en dieren van afhankelijk zijn en dat de bron is van ons drinkwater, dat water verdient toch gewoon het beste? Dat is waar Water Natuurlijk, de groene waterschapspartij die de groene progressieve krachten van onder andere GroenLinks én D66 samenbrengt (deze partijen doen daarom niet met een eigen lijst mee aan de waterschapsverkiezingen) en opgericht is met de steun van heel veel natuur- en milieuorganisaties, voor staat.

KANDIDATEN GEZOCHT – WATERSCHAPSVERKIEZINGEN 2019

Op 20 maart 2019 zijn er weer waterschapsverkiezingen. Water Natuurlijk zoekt bevlogen, gemotiveerde mensen die zich volledig in willen zetten voor duurzaam, ecologisch, circulair, diervriendelijk en klimaatslim waterbeheer. We zoeken sterke kandidaten uit alle gemeenten in ons waterschap! Interesse? Hier kun je lezen wat we van kandidaten voor het algemeen en dagelijks bestuur vragen. Het concept-verkiezingsprogramma vind je hier.

Interesse om kennis te maken met het werk van de fractie in het waterschap? Mail dan naar waternatuurlijkAGV@gmail.com om een afspraak te maken.

Wil je je kandidaat stellen? Als je geïnteresseerd bent om gekozen te worden in het Algemeen Bestuur van het Waterschap Amstel, Gooi en Vecht namens Water Natuurlijk, stuur dan dit formulier ingevuld op voor 15 september 2018, met daarbij kort een motivering van jouw kandidatuur naar Rolf Arendonk, bestuurslid van het Regiobestuur Noord-West: r.vanarendonk@upcmail.nl . We kijken uit naar alle gemotiveerde reacties! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op, voor verdere afspraken.

Op deze website vind je verder informatie over de fractie en vanuit de fractie. En natuurlijk kan je ons ook vinden op Facebook en Twitter. Mocht je specifieke vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via amstelgooienvecht@waternatuurlijk.nl.

 

zonderwaterschap


Waterschap Amstel, Gooi en Vecht

Het beheergebied van Waterschap Amstel, Gooi en Vecht omvat een groot gebied in de provincies Utrecht en Noord-Holland. Het strekt zich uit van Amsterdam tot Utrecht en van west naar oost van Uithoorn tot Hilversum. Er wonen en werken ongeveer 1,3 miljoen mensen. Onze twaalf rioolzuiveringsinstallaties maken elk jaar 125 miljoen kubieke meter afvalwater schoon. Dat is 343 miljoen liter per dag, een kwart miljoen liter per minuut. Benieuwd wat Water Natuurlijk in de vorige periode in dit waterschap allemaalgedaan heeft? Klik dan hier. Voor onze recente acties, zie de nieuwspagina!

beheergebied AGV


 

Regiobestuur Noordwest

Onder regio Noordwest vallen de waterschappen Amstel, Gooi en Vecht en Hollands Noorderkwartier.

Het Regiobestuur bestaat uit: Rolf van Arendonk, Casper Colenbrander, Lydia Snuif en Luuk Hüttig.

Wilt u contact opnemen dan kan dat via waternatuurlijk.noordwest@gmail.com