Bij de waterschapsverkiezingen heeft Water Natuurlijk vier zetels in het waterschap gekregen. De VVD is de grootste partij met 5 zetels, gevolgd door Water Natuurlijk, PvdA en Partij voor de Dieren met ieder 4 zetels. Water Natuurlijk zet zich nu in om de coalitie en het bestuursprogramma zo groen mogelijk te maken!

Water Natuurlijk is de groene waterschapspartij die opgericht is door natuur-, recreatie- en milieuorganisaties en pal staat voor klimaat, natuur, duurzaamheid en gezondheid. Daarom wordt Water Natuurlijk ook actief gesteund door o.a. GroenLinks en D66, die daarom niet met een eigen lijst meedoen in de waterschappen.

Water Natuurlijk vindt het cruciaal om klimaatverandering tegen te gaan, onze steden klimaatbestendig te maken, landschap en natuur te beschermen, biodiversiteit te verhogen en ons water schoon en gezond te maken. Voor mens, dier en milieu. Voor nu, maar ook voor een duurzame toekomst. Het waterschap kan op al deze dingen het verschil maken! Wil je ons steunen? Wordt dan lid!

Werkgebied Waterschap Amstel Gooi en Vecht

Hieronder zie je het werkgebied van Amstel Gooi en Vecht. Voor meer informatie over het waterschap Amstel Gooi en Vecht zie

www.agv.nl

.

Doe je mee?

Heb je hart voor de natuur en landschap? Wil je eraan mee werken hoe we de toekomst . . .

meedoen