Doe je mee aan de waterschapsverkiezingen op 15 maart 2023?

15 maart 2023 zijn de waterschapsverkiezingen. Het lijkt nog ver weg. De voorbereidingen zijn echter al begonnen. We zijn op zoek naar leden die hierbij willen helpen. Lees hier verder

Nieuws:

En ook:
  • WaterNatuurlijk legt partijen die meedoen aan de Tweede Kamerverkiezingen  langs de watermeetlat. U vindt alle informatie over het onderzoek van WaterNatuurlijk van de verkiezingsprogramma’s van de politieke partijen  van 15, 16 en 17 maart hier.
  • OverVloed 900 jaar georganiseerd waterbeheer in 2022
  • Op 25 januari 2021 vond de geslaagde bijeenkomst ‘biodiversiteit versterken’ plaats. Lees hier het verslag ervan
  • Er is een nieuw bestuur gekozen voor Water Natuurlijk HDSR. Lees hier wie het zijn.
  • Hoogwater in de Lek. Kijk hier naar het verslag en foto’s van Agaath Dekker Groen.

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u voortaan ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meldt u dan aan via deze link.  U kunt zich via een link in de nieuwsbrief zelf altijd weer afmelden.

Uw hulp en steun is welkom

Wil je meedenken of helpen dit voor elkaar te krijgen? graag. Neem contact op via fractie.waternatuurlijkhdsr@gmail.com . U kunt ons ook steunen door lid te worden voor EURO 25,00 p/j.  Voor leden tot en met 27 jaar is er een aangepast bedrag.

Fractie Water Natuurlijk

De fractie van Water Natuurlijk bestaat uit: (foto hieronder) vnlr. Harmke van Dam, Diederik van der Molen, Agaath Dekker-Groen, Martin Jansen (fractievoorzitter) Els Otterman (hoogheemraad), Jaap van der Heijden en Gerda Oskam.

Werkgebied Waterschap De Stichtse Rijnlanden

Hieronder zie je het werkgebied van De Stichtse Rijnlanden. Voor meer informatie over het waterschap De Stichtse Rijnlanden zie

www.stichtserijnlanden.nl

.

Doe je mee?

Heb je hart voor de natuur en landschap? Wil je eraan mee werken hoe we de toekomst . . .

meedoen