Water Natuurlijk-De Stichtse Rijnlanden wint waterschapsverkiezingen 2019.

Op 20 maart 2019 vonden de waterschapsverkiezingen plaats en op 25 maart is de officiële uitslag van de verkiezingen bekend gemaakt. Water Natuurlijk-De Stichtse Rijnlanden is van 6 naar 7 zetels gegaan en is de grootste democratisch gekozen partij geworden.

Els Otterman, lijsttrekker van Water Natuurlijk-De Stichtse Rijnlanden zegt daarover; “Met de natuur als bondgenoot gaan wij keihard aan het werk. Wat een mooie opdracht. Dank voor het vertrouwen”.

Nieuwe fractie en Campagneleider Water Natuurlijk De Stichtse Rijnlanden.

Water Natuurlijk-De Stichtse Rijnlanden heeft Frits Lintmeijer voorgedragen als informateur. Hij start na de installatie van alle AB leden op donderdag met de informatieronde.  Lees onze reactie op het winnen van de waterschapsverkiezingen in de rubriek nieuws 

Basistaken waterschap en ambitie Water Natuurlijk-hdsr

Een waterschap zorgt voor veilige dijken en voldoende en schoon water. Water Natuurlijk vindt dat deze basistaken goed zijn te combineren met natuur, aantrekkelijk landschap, cultuurhistorie, duurzaamheid, innovatie en recreatie. Betaalbaar waterbeheer met een eerlijke kostenverdeling.

Water Natuurlijk wordt  in het Waterschap De Stichtse Rijnlanden vertegenwoordigd door zes bestuurders in het Algemeen Bestuur.
Els Otterman is onze Dagelijks Bestuurder en Hoogheemraad namens de fractie

Water Natuurlijk is de grootste democratisch gekozen partij in het waterschapsbestuur van De Stichtse Rijnlanden.

Elke dag weer zetten Water Natuurlijk bestuurders in De Stichtse Rijnlanden zich in voor schoon, veilig, gezond en betaalbaar water. Samen werken we aan een betere leefomgeving voor mens en dier.

Werkgebied Waterschap De Stichtse Rijnlanden

Hieronder zie je het werkgebied van De Stichtse Rijnlanden. Voor meer informatie over het waterschap De Stichtse Rijnlanden zie

www.stichtserijnlanden.nl

.

Doe je mee?

Heb je hart voor de natuur en landschap? Wil je eraan mee werken hoe we de toekomst . . .

meedoen