Kandidaten waterschapsverkiezingen 2023 gezocht!

Voor de bestuursperiode 2023-2027 zijn wij op zoek naar kandidaat-waterschapsbestuurders. Lijkt meebeslissen in het waterschap u iets? Lees dan gauw onze informatiebundel over de verkiezingen en stel u kandidaat!
U kunt zich kandidaat stellen vanaf 2 juni tot 4 september 2022.

Klik hier om extra informatie over de werkzaamheden van een bestuurslid te bekijken.

Indien u zich kandidaat wil stellen kunt u via de link hieronder het kandidaatstellingsformulier en de integriteitsverklaring downloaden. Instructies over het versturen van het document kunt u in het formulier terugvinden.

Kandidaatstellingsformulier-integriteitsverklaring

Wie zijn wij?

Water Natuurlijk is de landelijke waterschapspartij die zich inzet voor natuur, landschap en recreatie. Dat doen we ook bij u in de buurt.

Water Natuurlijk wordt in het hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier vertegenwoordigd door 3 bestuurders in het algemeen bestuur. Saskia Borgers is namens de fractie onze dagelijks bestuurder.

Elke dag weer zetten Water Natuurlijk bestuurders in Hollands Noorderkwartier zich in voor schoon, veilig, gezond en betaalbaar water. Samen werken we aan een betere leefomgeving voor mens en dier.

Werkgebied Waterschap Hollands Noorderkwartier

Hieronder zie je het werkgebied van Hollands Noorderkwartier. Voor meer informatie over het waterschap Hollands Noorderkwartier zie

www.hhnk.nl

.

Doe je mee?

Heb je hart voor de natuur en landschap? Wil je eraan mee werken hoe we de toekomst . . .

meedoen