Heb jij ze al gezien?

20 januari 2019
Kick-off campagne in Kolhorn, 2 februari “Ik weet het zeker, ik zag ze staan bij de Markermeerdijk!”. “Nee joh, ze stonden op de kaasmarkt van Alkmaar”. “Hoe kan dat nou, ik heb ze op het strand tussen Camperduin en Hargen zien staan”. Ons campagne-team wordt de laatste dagen overspoeld met telefoontjes, appjes, facebook berichten en … Continue reading "Heb jij ze al gezien?"

Kick-off campagne in Kolhorn, 2 februari

“Ik weet het zeker, ik zag ze staan bij de Markermeerdijk!”. “Nee joh, ze stonden op de kaasmarkt van Alkmaar”. “Hoe kan dat nou, ik heb ze op het strand tussen Camperduin en Hargen zien staan”. Ons campagne-team wordt de laatste dagen overspoeld met telefoontjes, appjes, facebook berichten en tweets over waar ze staan. “Our lips are sealed”, zeggen de coördinatoren Luuk Zaal en Saskia Borgers met vastberaden blik.

De onthulling zal op 2 februari plaatsvinden in Kolhorn bij de Stichting Watertoerisme, Ansjoviskade 1. Zelfs het landelijk bestuur van Water Natuurlijk reist naar het Noord-Hollandse dorpje af om met eigen ogen te zien waar al die ophef in de regio van Hollands Noorderkwartier over gaat.

Als u ook nieuwsgierig geworden bent, en bij de kick off van onze campagne wilt zijn, de pep-talk van onze lijsttrekker Eva Tannehill wilt horen, kom dan naar Kolhorn.
Alle natuur- en milieuorganisaties, de fracties van GroenLinks en D’66 zijn uitgenodigd vanaf 16.00 uur. Tot dan!

Algemene informatie over waterschapswerk door het waterschap

30 juli 2018
Vanaf nu kunt u zichzelf kandidaat stellen voor het bestuur van het waterschap. HHNK organiseert vier algemene informatiebijeenkomsten verspreid in ons gebied. U bent daar van harte welkom! Programma 19:00-19:30 uur       inloop met koffie/thee 19:30-19:50 uur       welkom door de avondvoorzitter en inleiding door dijkgraaf Luc Kohsiek 19:50-20:30 uur       quiz over de waterschapsverkiezingen + verdere uitleg en gelegenheid om vragen … Continue reading "Algemene informatie over waterschapswerk door het waterschap"

Vanaf nu kunt u zichzelf kandidaat stellen voor het bestuur van het waterschap. HHNK organiseert vier algemene informatiebijeenkomsten verspreid in ons gebied. U bent daar van harte welkom!

Programma

19:00-19:30 uur       inloop met koffie/thee
19:30-19:50 uur       welkom door de avondvoorzitter en inleiding door dijkgraaf Luc Kohsiek
19:50-20:30 uur       quiz over de waterschapsverkiezingen + verdere uitleg en gelegenheid om vragen te stellen over de verkiezingen en kandidaatstelling
20:30-20:55 uur       een ervaren bestuurder vertelt wat het betekent om waterschapsbestuurder te zijn + gelegenheid om vragen aan het bestuurslid te stellen
20:55-21:00 uur       afronding
21:00-21:30 uur       napraten met drankje

Het is prettig als u zich opgeeft voor de bijeenkomst. Dat kan op www.hhnk.nl/verkiezingen.

Graag tot ziens bij een van de bijeenkomsten!

Alle handen zijn welkom in de komende verkiezingen. Wil je je inzetten voor bloemen op dijken en vissen in de sloot? Vind je het leuk mee te doen aan onze verkiezingsacties? Vind je het leuk om je handen uit de mouwen te steken en mensen te ontmoeten? Neem contact op met Gerard Roosloot gpw.roosloot@quicknet.nl. Dank je wel bij voorbaat!