Meedoen / Lid worden

aanmelden-wn

Water Natuurlijk bestuurders zetten zich elke dag in voor natuur, landschap en recreatie. Er moet echter wel veel gebeuren. Hierbij kunnen zij jouw steun gebruiken. Wij vinden het heel belangrijk om een open laagdrempelige organisatie te zijn, waar leden inbreng hebben en meedoen.

Kom Water Natuurlijk versterken en word actief!

Wat kun je doen?

* Meehelpen
* Jouw kennis inzetten
* Bestuurlijke functies
* Word lid of donateur

Wil je je kennis en ervaring inzetten voor Water Natuurlijk, maar weet je nog niet waar en hoe? Als bestuurder of vrijwilliger? Voor of achter de schermen? Lokaal, regionaal of landelijk? Aarzel niet en neem contact op met de Water Natuurlijk fractie in jouw waterschap!

Meehelpen

Bij jouw waterschap is er van alles te doen, zoals meedoen met acties, bijeenkomsten organiseren of het voeren van campagne. Ook de regionale afdelingen kunnen versterking gebruiken. Zij zoeken regelmatig naar mensen voor klussen als fondsenwerving, communicatie-werkzaamheden en netwerkbijeenkomsten. Je kunt natuurlijk ook zelf je diensten aanbieden!

Jouw kennis inzetten

Bezoek eens een bijeenkomst van een van onze werkgroepen rond inhoudelijke thema’s en/of word actief in een werkgroep. Verder zijn er ook altijd actuele waterschapsonderwerpen waarover we graag ervaringen, argumenten en visies uitwisselen. Zet jouw kennis in voor Water Natuurlijk!

Bestuurlijke functies

Er zijn verschillende mogelijkheden om bestuurlijk actief te worden binnen Water Natuurlijk. Vacatures voor het landelijk bestuur, regionaal bestuurd en werkgroepen worden altijd online gezet. Op lokaal niveau is de termijn om je kandidaat te stellen als algemeen bestuurslid voor de waterschapsverkiezingen in 2019 inmiddels gesloten. Wel kan je meedraaien met de fracties om ze te ondersteunen en om alvast bestuurlijke ervaring op te doen.

Word lid of donateur

Sta je achter onze standpunten en wil je ons alleen financieel steunen; dat kan ook, word lid of donateur!

aanmelden-wn