Steun Water Natuurlijk, word lid!

Waarom lid worden van Water Natuurlijk?

Water Natuurlijk is dé onafhankelijke, groene waterschapspartij met hart voor natuur, milieu en landschap. Daarvoor maken wij ons sterk in de besturen van alle waterschappen in Nederland. Steun ons daarbij en word lid!
Als lid van Water Natuurlijk

  • kun je meepraten en –beslissen over de koers van Water Natuurlijk, zowel landelijk als in je eigen regio
  • kun je gratis deelnemen aan excursies en andere activiteiten van Water Natuurlijk
  • kun je via de ledensite gebruik maken van de kennis die er binnen de vereniging is over water(schaps)zaken
  • ontvang je zo’n tien keer per jaar een ledennieuwsbrief
Hoeveel moet ik betalen?

Als vereniging zijn wij geheel afhankelijk van de inzet van vrijwilligers, de contributie van onze leden en de afdracht van de bestuursleden. Om geen drempel op te werpen, vragen wij slechts 25 euro per jaar voor leden, en 12,50 euro per jaar voor jongeren (t/m het jaar waarin het lid 27 wordt). Dit zijn de minimumbijdragen: meer geven kan uiteraard ook. Je steun wordt zeer gewaardeerd!

Hoe kan ik betalen?

We innen je contributie bij voorkeur via automatische incasso. Je kunt bij je aanmelding als lid aanvinken of je een incassomachtiging wilt afgeven. Ben je al lid, dan kun je zelf het aanpassen in je persoonlijke gegevens in de ledenadministratie.
Wil je liever handmatig betalen? Dat kan eenvoudig via de iDeal-betaalpagina. Vermeld daarbij altijd je lidmaatschapsnummer.

Meer informatie
  • Water Natuurlijk is aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Je mag daarom je contributiebedrag en je vrijwillige bijdragen als gift opvoeren bij je belastingaangifte. Dit maakt je lidmaatschap bijdrage ook fiscaal aantrekkelijk.
  • Natuurlijk kun je Water Natuurlijk ook steunen zonder lid te worden. Het rekeningnummer van de Stichting Water Natuurlijk is NL77TRIO0390240419 (Triodos-bank).
  • wil je meer weten over het lidmaatschap? Gebruik dan het contactformulier om contact op te nemen met de landelijk secretaris.