Schoonmaakactie

21 januari 2019

Water Natuurlijk Limburg laat het niet bij mooie woorden, maar steekt zelf de handen uit de mouwen.

Te beginnen op zaterdag 26 januari gaan we langs zoveel mogelijk Limburgse beekoevers het zwerfvuil opruimen.
Onder aanvoering van kandidaat nr 5 Rose-Marie Kaanen maken we eerst de oevers van de Lingsforterbeek in Arcen schoon.
We verzamelen op zaterdag 26 januari 10 uur op het parkeerterrein van kasteeltuinen Arcen.

 

Rose Marie Kaaanen: Ik ben er. Helpt u mee?

Lees reacties en/of reageer op dit bericht

12 november 2018 – Algemene ledenvergadering Water Natuurlijk Limburg

28 oktober 2018
De volgende ledenvergadering van Water Natuurlijk Limburg zal plaats vinden op 12 november 2018. Deze vergadering staat geheel in het teken van de komende Waterschapsverkiezingen in maart 2019. Op de agenda staan het vaststellen van het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst. Locatie: De Graasj, Knevelsgraafstraat 21, 6041 GP Roermond Aanvang: 19.45 uur

De volgende ledenvergadering van Water Natuurlijk Limburg zal plaats vinden op 12 november 2018. Deze vergadering staat geheel in het teken van de komende Waterschapsverkiezingen in maart 2019. Op de agenda staan het vaststellen van het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst.

Locatie: De Graasj, Knevelsgraafstraat 21, 6041 GP Roermond
Aanvang: 19.45 uur

Lees reacties en/of reageer op dit bericht

Waterberaad Water Natuurlijk Limburg

18 juli 2018
Twee keer per jaar organiseert Water Natuurlijk Limburg het zogenaamde Waterberaad. Actuele water gerelateerde onderwerpen worden met de inbreng van een deskundige toegelicht en uitgediept. Voor het Waterberaad worden ook andere partijen die betrokken zijn bij de waterketen en die de doelstellingen van Water Natuurlijk onderschrijven uitgenodigd. De bever was onderwerp van gesprek bij het Waterberaad … Continue reading "Waterberaad Water Natuurlijk Limburg"

Twee keer per jaar organiseert Water Natuurlijk Limburg het zogenaamde Waterberaad. Actuele water gerelateerde onderwerpen worden met de inbreng van een deskundige toegelicht en uitgediept. Voor het Waterberaad worden ook andere partijen die betrokken zijn bij de waterketen en die de doelstellingen van Water Natuurlijk onderschrijven uitgenodigd.

De bever was onderwerp van gesprek bij het Waterberaad op 19 maart.

Lees reacties en/of reageer op dit bericht