3 Zetels behaald bij verkiezingen

17 april 2019
De fractie Water Natuurlijk zal de komende vier jaar met 3 man sterk in het Algemeen Bestuur van HHNK aanwezig zijn. Naast de 3 bestuursleden Eva Tannehill, Ruud Maarschall en Saskia Borgers, zullen Sjon Wagenaar en Nelleke Domburg als steunfractieleden de vergaderingen mee voorbereiden.

De fractie Water Natuurlijk zal de komende vier jaar met 3 man sterk in het Algemeen Bestuur van HHNK aanwezig zijn. Naast de 3 bestuursleden Eva Tannehill, Ruud Maarschall en Saskia Borgers, zullen Sjon Wagenaar en Nelleke Domburg als steunfractieleden de vergaderingen mee voorbereiden.

19 maart: Stappen met Water Natuurlijk, D66, JD en Dwars

2 maart 2019

Op deze prachtige dag, de dag voor de verkiezingen gaan wij graag het gesprek aan met studenten in Breda. Met een mooie club trekken we erop uit en proberen, zeker met een biertje in de hand, uit te leggen hoe belangrijk schoon water is!

We starten om 21.00 uur en ergens rond 3.00 uur sluiten we af…

Laat weten dat je komt via Facebook van Water Natuurlijk.

19 maart: Minisymposium en debat: Waterschapsverkiezingen en duurzaamheid

Een minisymposium georganiseerd vanuit het GreenOffice Avans en Water Natuurlijk. In het kader van duurzaamheid en de waterschapsverkiezingen van 20 maart. 16.00 uur: Opening door Dijkgraaf Brabantse Delta. 16.10 uur-16.55 uur: Boswachter, boer en bedrijfsleven aan het woord. Daarna volgt het debat met alle 10 de waterschapspartijen van waterschap Brabantse Delta. Laat weten dat je … Continue reading "19 maart: Minisymposium en debat: Waterschapsverkiezingen en duurzaamheid"

Een minisymposium georganiseerd vanuit het GreenOffice Avans en Water Natuurlijk. In het kader van duurzaamheid en de waterschapsverkiezingen van 20 maart.

16.00 uur: Opening door Dijkgraaf Brabantse Delta.
16.10 uur-16.55 uur: Boswachter, boer en bedrijfsleven aan het woord.

Daarna volgt het debat met alle 10 de waterschapspartijen van waterschap Brabantse Delta.

Laat weten dat je komt via Facebook.

16 maart: Dijk- en Wijkwandeling Slikpolder Geertruidenberg


Vanaf 13.00 uur: Ontvangst met koffie/thee op Scheepswerf Nieuwenhuijsen door eigenaar Tiny Nieuwenhuijsen en door bedrijfsleider Ronald van Wanroij.

Rondkijken en verhalen over de oude scheepswerf en aanliggende Slikpolder. Een gebied waar veel te vertellen is over de voorgenomen natuurontwikkeling.

Om 14.00 uur gaan we voor een Dijk- en Wijkwandeling op pad om onder leiding van gidsen Ankie, Arjen en Ferdi de Slikpolder en het gebied er omheen te bekijken.

Locatie: Scheepswerf Nieuwenhuisen, Rivierkade 1, Geertruidenberg

Meld je aan via Facebook.

10 maart: Wandeling op de grens van Markiezaat en Brabantse Wal


Een gezellige wandeling vanaf Hildernisse, Kraaijenberg, dal van de Molenbeek. Vooraf een kopje koffie. Achteraf een kop soep.

Foto: Henk Goossens

In de marge van de wandeling praten we ook over het waterschap en over Water Natuurlijk.

10 maart
Locatie: Hoeve Hildernisse, Hildernisse 1, Bergen op Zoom

Laat weten dat je komt via Facebook

 

 

STEMWIJZER

18 februari 2019
Om uw keuze mede te helpen bepalen hebben de waterschappen meegedaan aan MIJN STEM. Klik op:  

Om uw keuze mede te helpen bepalen hebben de waterschappen meegedaan aan MIJN STEM.

Klik op: