Debatten in Gouda

20 februari 2019
Op 13 maart organiseren KNNV Gouda, IVN Natuureductie IJssel en Gouwe en Stichting Groene Hart een debat over de verkiezingen in de waterschappen. Het debat vindt plaats in De Brug in Reeuwijk en begint om 20.00 uur. Op 15 maart organiseert de Regio Midden-Holland een debat over de Statenverkiezing in Zuid-Holland. Het debat vindt plaats … Continue reading "Debatten in Gouda"

Op 13 maart organiseren KNNV Gouda, IVN Natuureductie IJssel en Gouwe en Stichting Groene Hart een debat over de verkiezingen in de waterschappen. Het debat vindt plaats in De Brug in Reeuwijk en begint om 20.00 uur.

Op 15 maart organiseert de Regio Midden-Holland een debat over de Statenverkiezing in Zuid-Holland. Het debat vindt plaats in het Huis van de Stad van Gouda en begint om 15.30 uur. Aanmelden is gewenst via aanmelden@regiomiddenholland.nl.

 

Plastic Soup Surfer Merijn Tinga en Water Natuurlijk in Alphen a/d Rijn


Op vrijdag 1 maart was er een “meet and greet” met Plastic Soup Surfer Merijn Tinga bij cafetaria De Atlas in het winkelcentrum de Atlas in Kerk & Zanen (Alphen aan den Rijn).

Bezoekers hadden vragen en opmerkingen over het tegengaan van plasticvervuiling en ook over Water Natuurlijk. Ad Faasse ging daarover graag in gesprek. Ook voor de aanbieding van vegetarische kroketten van de snackbar Atlas was gretige belangstelling.

 

 

 

 

 

 

 

Campagnestart 1 maart

12 februari 2019
Op 1 maart om 16.00 uur startte Water Natuurlijk haar verkiezingscampagne bij het Centraal Station van Leiden    

Op 1 maart om 16.00 uur startte Water Natuurlijk haar verkiezingscampagne bij het Centraal Station van Leiden