Water Natuurlijk is de landelijke waterschapspartij die zich inzet voor natuur, landschap en recreatie.

Elke dag weer zetten Water Natuurlijk bestuurders in de regio &&&& zich in voor schoon, veilig, gezond en betaalbaar water. Samen werken we aan een betere leefomgeving voor mens en dier.

Waterschapsverkiezingen 15 maart 2023

Op 15 maart 2023 zijn er weer waterschapsverkiezingen. Water Natuurlijk is landelijk gezien de grootste partij in de waterschapsbesturen. En dat is niet voor niets. Wij staan voor meer natuur en recreatie in het waterschap. Zowel in de stad als op het platteland. Zodat iedereen kan genieten van een groene en gezonde leefomgeving. En we willen nu actie ondernemen als het gaat om klimaatadaptatie, circulaire economie en de energietransitie. Zodat we de rekening van klimaatverandering niet bij onze toekomstige kleinkinderen leggen.

Water Natuurlijk zoekt kandidaten voor alle waterschapsbesturen van Nederland. Iedereen is welkom en voor een nog betere vertegenwoordiging roepen we vooral jongeren, vrouwen en minderheden op om zich kandidaat te stellen.

Voor meer informatie over de verkiezingen en het waterschap waar jij woont, kan je mailen naar Laura Punt: secretaris@waternatuurlijk.nl.

Hou van Natuur, stem Water Natuurlijk!

Werkgebied Waterschap Rivierenland

Hieronder zie je het werkgebied van Rivierenland. Voor meer informatie over het waterschap Rivierenland zie

www.waterschaprivierenland.nl

.

Doe je mee?

Heb je hart voor de natuur en landschap? Wil je eraan mee werken hoe we de toekomst . . .

meedoen