Water Natuurlijk is de landelijke waterschapspartij die zich inzet voor natuur, landschap en recreatie. Dat doen we bij jou in de buurt

Water Natuurlijk wordt in het Waterschap Vechtstromen vertegenwoordigd door 6 bestuurders in het algemeen bestuur. Nettie Aarnink is tevens dagelijks bestuurder, Jan Nicolaï, Anieke Kranenburg, Myrte van Dijk, Wim van de Griendt en Ellen Pot, Anja ter Harmsel is onze fractieondersteuner.

Elke dag weer zetten Water Natuurlijk bestuurders in Vechtstromen zich in voor schoon, veilig, gezond en betaalbaar water. Samen werken we aan een betere leefomgeving voor mens en dier.

Wij zoeken kandidaten, kom kennismaken!

In 2023 zijn er nieuwe verkiezingen voor het bestuur van het waterschap. Hiervoor zijn we als Water Natuurlijk op zoek naar gemotiveerde kandidaten met een ‘groen hart’, bestuurlijke capaciteiten en een brede blik. Jouw politieke achtergrond is voor ons niet van belang. 

De fractie organiseert nog één online kennismakingsavond op 25 juli. Tijdens deze informele meeting kun je al je vragen stellen rondom het kandidaatschap. Voor inlogcodes mail ons via onderstaand mailadres.

Wil je meer weten over de waterschapsverkiezingen? Over wat het besturen van een waterschap inhoudt? Wil je op de kandidatenlijst komen of als vrijwilliger meedoen aan de campagne? Lees hier meer informatie en/of stuur een mail naar:

vechtstromen@waternatuurlijk.nl

Werkgebied Waterschap Vechtstromen

Hieronder zie je het werkgebied van Vechtstromen. Voor meer informatie over het waterschap Vechtstromen zie

www.vechtstromen.nl

.

Doe je mee?

Heb je hart voor de natuur en landschap? Wil je eraan mee werken hoe we de toekomst . . .

meedoen