18 maart verkiezingen! Doe mee in AGV.

Woont u in het gebied van waterschap Amstel, Gooi en Vecht (AGV)? Kom dan de fractie van Water Natuurlijk AGV versterken met uw deskundigheid en/of inzet. Water Natuurlijk is een niet-politieke partij, in 2008 speciaal opgericht om de belangen van natuur, milieu, landschap en recreatie in de waterschappen beter te beschermen. Daarbij kunnen we alle hulp gebruiken. Iets doen? Dan zijn er drie opties:

1. Word lid van Water Natuurlijk

Bij uw waterschap is er van alles te doen, zoals meedoen met acties, bijeenkomsten organiseren of de fractie ondersteunen bij specifieke onderwerpen. Ook de regionale afdeling kan altijd versterking gebruiken. Dit kan allemaal als lid. Geen tijd? Word dan donateur. Kijk hier voor meer informatie.

2. Stel uzelf kandidaat voor de waterschapsverkiezingen op 18 maart

Op dit moment start de werving van kandidaten die voor Water Natuurlijk aan de verkiezingen willen meedoen. Geïnteresseerd? Wij zoeken gemotiveerde kandidaten met een ‘groen hart’, goede bestuurlijke capaciteiten en een brede kijk. Met of zonder welke politieke achtergrond dan ook. Je kunt je – tot uiterlijk 31 augustus – rechtstreeks aanmelden via het aanmeldingsformulier.

3. Blijf op de hoogte van het werk van de fractie

Uitgenodigd worden voor fractievergaderingen en de verslagen van de fractievergaderingen lezen? Meld u aan bij Pieter Rietman om op de fractieverzendlijst te komen: pieterrietman[at]gmail.com.

Toon alle berichten in deze rubriek