Onze kandidaten in actie

De laatste weken zijn onze kandidaten druk in de weer om Water Natuurlijk onder de aandacht te brengen met artikelen in lokale, regionale en landelijke kranten, het verzorgen van wandelingen, lezingen of deelname aan debatavonden. Mado Ruys en Gerard Lijten trotseren de wind om te flyeren in Veldhoven (foto).

Donderdagavond 14 maart Congres Klimaat en Water, CKE Eindhoven

Voor een volle zaal (ruim 200p) gaven Reinier van den Berg en Peter Voorn indringende presentaties over de impact van klimaatverandering en zeespiegelrijzing. De presentaties zijn bij Trefpunt Groen Eindhoven    beschikbaar. Daarna volgende een lijsttrekkersdebat met ook ‘onze’ Mado Ruys.

Woensdagavond 13 maart WatercafÊ: Eerste Hulp Bij Klimaatverandering met WN-kandidaten Jac Hendriks, Mirjam Bemelmans en Corinne Aerdts uit Boxtel en Dirk van de Ven en Tobias Renner uit Sint-Michielsgestel. Locatie: cafÊ Meneer van Dommelen, bij de Zwaanse brug aan de Dommel te Boxtel.

Zondagmiddag 10 maart  trotseerden onze kandidaten Mirjam Bemelmans en Huub Glas wind en regen voor een beter klimaat tijdens de Klimaatmars Amsterdam .

 

Zondagochtend 10 maart  wandelden zo’n 30 ‘stormtrotseerders’  door het nieuwe waterbergingsgebied Kleine Dommel te Heeze en kregen allerlei informatie van lijsttrekker Mado Ruys, IVN-er Plonie van Campen en boswachter Mari de Bijl.

 

Zondagochtend 10 maart 

Jac Hendriks en Corinne Ardts verzorgden een leuke, leerzame excursie langs de Essche Stroom voor ca. 20  ‘stormtrotseerders’.

 

Toon alle berichten in deze rubriek