Even voorstellen Harmke van Dam kandidaat 7

Harmke van Dam;

“Ik ben bioloog en al 35 jaar actief met water, natuur, milieu, klimaat: onze leefomgeving dus. Vanuit verschillende rollen en functies bij Natuur- en Milieufederatie Utrecht, waterschap, gemeente en lokale organisaties.

Ook als betrokken actieve bewoner, roeier en watergenieter. Met de Initiatiefgroep Vergroening Singel steek ik ook zelf de handen uit de mouwen. Als waterambassadeur geef ik gastlessen, excursies, waterquizzen en ik denk mee om je vragen, wensen en ideeën verder te helpen. Sinds 2015 zit ik met veel voorkeursstemmen in het waterschapsbestuur. Dat stimuleert om door te gaan.

Ik zet mij in het waterschapsbestuur in voor goede ideeën en initiatieven. Voor het oplossen van knelpunten, voor kwetsbare waarden die anderen vergeten en voor kansen om meer doelen te koppelen aan de waterschapstaken.

Meer waar(de) voor je geld en onze toekomst. Ambitieus en toch haalbaar en betaalbaar. Maatschappelijk verantwoord, eerlijk en betrouwbaar. Ik zet mij in voor een waterschap dat iedereen kent en waar iedereen graag mee samenwerkt. Een waterschap dat goed gedrag beloont en vervuiling belast. Het kan en ik ga ervoor. Water Natuurlijk is daarvoor de beste partij. LIJST 1 is geen toeval”.

Mijn netwerk:

Natuur- en milieunetwerk Utrecht stad

LinkedIn Harmke van Dam 

Twitter Harmke van Dam

Toon alle berichten in deze rubriek