Spetterende aftrap campagne Water Natuurlijk Hollands Noorderkwartier!

KOLHORN – Het was dan wel slecht weer maar dat mocht de pret niet drukken afgelopen zaterdag. Vele Water Natuurlijk-kandidaten, sympathisanten en andere geïnteresseerden reisden af naar het pittoreske en iconische dorpje Kolhorn om de campagne voor aankomende waterschapsverkiezingen officieel af te trappen.

Onder het genot van een warme chocolademelk of een andere consumptie konden de aanwezigen genieten van het gepassioneerde verhaal van Water Natuurlijk-lijstrekker voor het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Eva Tannehill.

“Een spannende dag is het voor ons vandaag, de aankomende weken zult u ons veel vaker tegenkomen” aldus Tannehill op de bijeenkomst. “Een groene waterschapspartij met hart voor blauw. Ook tijdens de komende vier jaar blijven wij ons inzetten voor een waterschap waarin de aanpak van klimaatverandering en het realiseren van schoner oppervlaktewater centraal staan.” Een andere belangrijke ambitie die Tannehill toelichtte is het aanpakken van bodemdaling in ons waterschapsgebied.

Ruud Maarschall, dagelijks bestuurder in Hollands Noorderkwartier namens Water Natuurlijk, vult aan. “Water Natuurlijk is de partij met aandacht voor natuur, biodiversiteit en recreatie!”

Na de mooie woorden van Tannehill verplaatste de stoet mensen zich naar buiten voor een bijzonder moment. Tannehill onthulde, met hulp van aanwezige kinderen, twee prachtige Water Natuurlijk-laarzen! De komende weken zult u de knalblauwe laarzen op verschillende plekken in ons waterschapsgebied tegenkomen. De laarzen zijn levensgroot en staan centraal tijdens onze campagne.

Via Facebook, Twitter en Instagram kunt u de reis van de laarzen door ons gebied volgen. En er zijn ook nog eens gave prijzen te winnen! Volgt u ons al op Facebook, Twitter en Instagram?

Na de onthulling van de laarzen zorgde kandidaat-waterschapsbestuurder Vincent Koerse voor muziek. Uit volle borst zong iedereen mee met het lied “Dankzij de dijken”. Het was een succesvolle middag met veel passie voor water en gezelligheid.

Op naar 20 maart, de verkiezing waarin Water Natuurlijk weer de grootste wordt! Doet u ook mee?

Toon alle berichten in deze rubriek