Water Natuurlijk zoekt kandidaten

Heb jij passie voor Water en Natuur? Dan zoeken wij jou!

Water Natuurlijk is de groenste waterschapspartij van Nederland, en de grootste! We zijn op zoek naar goede kandidaten voor de waterschapsverkiezingen in maart 2023. Wat voor jou?

Water Natuurlijk is een onafhankelijke vereniging, opgericht door de provinciale Natuur- en Milieufederaties, Sportvisserij Nederland en Natuurmonumenten. Daarnaast zijn er veel groene, recreatie- en milieuorganisaties die ons steunen. Een aantal partijen die zelf niet meedoen aan de waterschapsverkiezingen, zoals GroenLinks en D66, adviseren hun kiezers om op Water Natuurlijk te stemmen.

Onze kandidaten hebben verschillende (politieke) achtergronden, velen zijn bij geen enkele reguliere politieke partij aangesloten. Water Natuurlijk overstijgt partijbelangen en vraagt samenwerking in een groenblauwe beweging. Wat ons bindt is een passie voor landschap, natuur, duurzaamheid, cultuurhistorie, en genieten van recreatie op en rond het water.

Water Natuurlijk zit met vijf leden in het algemeen bestuur van het Waterschap Noorderzijlvest en ook met vijf leden in het Waterschap Hunze en Aa’s. Om de belangen van natuur, milieu en landschap nog meer kracht bij te zetten willen we dat aantal natuurlijk uitbreiden! Water Natuurlijk is daarom op zoek naar kandidaten

Is dit wat voor jou? Of heb je nog vragen? We spreken je graag!

Voor vragen kun je terecht bij Regiobestuurslid Tineke van der Schoor, tel 06-10235466, of via email op waternatuurlijk.noordoost@gmail.com

 

 

Het aanmeldformulier is staat hier: 5a – Aanmeldingsformulier kandidaten WN-Wsv 2023 (def-a)

De aanmeldingstermijn loopt van 15 mei 2022 tot en met 15 juli 2022.

Nog geen lid van Water Natuurlijk? Meld je hier aan bij de grootste waterschapspartij van Nederland!

Met vriendelijke groet,

Regiobestuur Water Natuurlijk Noordoost

Toon alle berichten in deze rubriek