Oproep kandidaatstelling voor Waterschapsverkiezingen 2019 Rijn en IJssel

Beste lezers,

We willen jullie graag oproepen om je aan te melden als kandidaat voor de waterschapsverkiezingen in 2019. Het lijkt nog ver weg, maar de voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang.

Alle kandidaten zijn welkom. Of je graag bovenaan de lijst wilt staan, lijstduwer wilt zijn. Of je nu actief aan de campagne mee wilt doen, of de actievelingen vooral tot morele steun wilt zijn. Meld je aan! We willen het liefst vanuit elke gemeente een kandidaat op de lijst.

Voor de duidelijkheid; wie op een verkiesbare plaats komt te staan, staat nog helemaal open. Per waterschap stellen we een onafhankelijke kandidatencommissie in. Die stelt een advies op voor de lijst. Dus geef vooral ruimte aan je ambities!

En meld je vooral ook aan als je lokaal grote bekendheid geniet, ook al heb je minder tijd voor de campagne. Of als je het juist leuk vindt om actief campagne te voeren, maar niet op verkiesbare plaats hoeft te staan.

Hartelijke groet,

Roelof van Loenen Martinet, Rienk Kuiper, Frank Maasland en Daphne Willems

Bestuur Water Natuurlijk regio Midden-Nederland

Nog geen lid van Water Natuurlijk?
Meld je aan bij de grootste waterschapspartij van Nederland!

Wil je je kandidaat stellen?
Vraag dan via 
WaterNatuurlijkMN@gmail.com het kandidaatstellingsformulier aan!

Later dit jaar verschijnt ons verkiezingsprogramma. Om je alvast een idee te geven waar Water Natuurlijk in Midden-Nederland (waterschappen Vallei en Veluwe, Rijn en IJssel en Rivierenland) voor staat, lees onze nieuwsbrief!

Toon alle berichten in deze rubriek