Kandidaat staan voor Water Natuurlijk?

Op 15 maart 2023 zijn er weer waterschapsverkiezingen.

Woon je in een van de waterschappen:
– Rijn en IJssel,
– Rivierenland of
– Vallei en Veluwe?
En heb je belangstelling om kandidaat te staan voor Water Natuurlijk?

Ik heb belangstelling om kandidaat te staan!

De voorbereidingen voor de verkiezingen zijn inmiddels in volle gang. We zijn op zoek naar mensen die willen meedoen en meedenken, en stem willen geven aan Water Natuurlijk.

Alle aanmeldingen zijn welkom, we ontvangen je bericht graag! Of je nu graag hoog op de lijst wilt, of niet zo nodig op verkiesbare plaats hoeft te staan. Of je nu actief aan de campagne mee wilt doen, of de actievelingen vooral tot morele steun wilt zijn. Geef vooral ruimte aan je ambities!

En meld je vooral ook aan als je lokaal grote bekendheid geniet, ook al heb je minder tijd voor de campagne. Goede ambassadeurs zijn zeer welkom!

Voor de duidelijkheid; het staat nog helemaal niet vast wie op een verkiesbare plaats komt te staan. Per waterschap hebben we een onafhankelijke kandidatencommissie ingesteld. Die stelt een advies op voor de volgorde op de lijst; onze regionale ledenvergadering beslist.

Meer informatie over de waterschappen en waterschapsverkiezingen:

1 – Waterschap en democratie  (ProDemos)

2 – Taken van het waterschap   (Unie van Waterschappen)

3 – Jan Terlouw over het waterschap en Water Natuurlijk

Wil je graag eerst meer weten over ons werk en over Water Natuurlijk? Neem dan via de link hierboven contact met ons op voor een vrijblijvend informatief gesprek.

 

Foto: Een deel van de Water Natuurlijk kandidaten voor de waterschapsverkiezingen van 2019

 

 

 

Toon alle berichten in deze rubriek