Fractie Schieland en de Krimpenerwaard

De onderstaande bestuursleden vertegenwoordigen Water Natuurlijk in het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard:

Agnes van Zoelen
Dagelijks Bestuurder

Agnes heeft als dagelijks bestuurder de portefeuille watersystemen & duurzaamheid & innovatie. Zij is onder andere lid van de stuurgroep Veenweiden Krimpenerwaard, Klimaatadaptatie in Zuidplas, Lansingerland en Capelle aan den IJssel. Tevens is zij adviseur van het dagelijks en algemeen bestuur van het Recreatieschap Rottemeren. 

 

Josien van Cappelle
Fractievoorzitter - Commissie Integraal Waterbeheer

Elke week wandel ik samen met mijn man zo'n 25 kilometer door een mooi stukje van Nederland. Vaak langs de Rotte, de Krimpenerwaard of langs het strand. Ook ben ik regelmatig op pad voor mijn opleiding tot natuurgids van de IVN. En als je zo buiten bent, dan zie je pas hoe mooi Nederland (noG0 is! Maar ook in de stad is de natuur niet ver weg, en daar komt gelukkig ook steeds meer aandacht voor. Biodiversiteit, het vergroenen van de stad en schoon water zonder medicijnen of plastics: daar zet ik mij graag voor in de komende periode!

@JosienvCappelle
Marvin Biljoen
Rekenkamer commissie - Commissie Algemene Zaken en Middelen (AZM)
Ron Gast
Commissie Algemene Zaken en Middelen

Ron streeft naar zorgvuldige besluitvorming met maximale betrokkenheid van de inwoners en pro-actieve participatie.

Erik Hovingh
Commissie Integraal Waterbeheer (IBW)

Erik wil natuur en recreatie nog nadrukkelijker zichtbaar maken binnen het waterschap en de besluiten van het algemeen bestuur.

Chris Veldhuijsen
Voorzitter commissie Algemene Zaken en Middelen (AZM)

Chris zet zich in om het Hoogheemraadschap te positioneren als initiatiefrijke partner van burgers, ondernemers en overheden. Als een naar buiten gerichte en zichtbare organisatie. Actiever in de stad en strenger in het buitengebied. Met integrale, gebiedsgerichte maatregelen en projecten. Met als resultaat meer biodiversiteit, schoon natuurlijk water en klimaatbestendigheid.

Rieks van der Zee
Steunfractielid
Elske Schreuder
Voorzitter afdeling i.o. - Communicatie

 

Toon alle berichten in deze rubriek