Nog steeds te hoog salaris topman Nederlandse Waterschapsbank

De Nederlandse Waterschapsbank (NWB) doet goed werk als financier van onder andere de waterschappen. De bank streeft niet naar maximale winst. Hoofddoel van de instelling is het zo goed en goedkoop mogelijk financieren van onder meer decentrale overheden, woningcorporaties en zorginstellingen. In de eerste zes maanden van 2016 is voor 3,6 miljard euro aan kredieten verstrekt. Daarmee behoudt de bank naar eigen zeggen zijn hoge marktaandeel van circa 30 procent van de kredietverlening aan de Nederlandse publieke sector.

Water Natuurlijk vindt het wel jammer dat andere partijen nog steeds niet bereid zijn om het te hoge salaris van de top van de bank naar een aanvaardbare hoogte te brengen.

te-hoog-salaris

Water Natuurlijk Vallei en Veluwe heeft uiteraard ook een Nieuwsbrief. Wilt u deze automatisch ontvangen? Klik dan hier.

Verder kunt u ook veel informatie vinden op de site van uw Waterschap. In onze regio is dat Waterschap Vallei en Veluwe.

Indien u lid wilt worden van Water Natuurlijk kan dit natuurlijk ook. Aanmelden kan door hier te klikken .

Op 5 november 2016  is er weer een Algemene Ledenvergadering. Deze keer zal de vergadering (met uiteraard boeiende excursies) plaatsvinden in de mooie stad Rotterdam.
Wilt u meer weten kunt doorklikken en uw vraag stellen via het contactformulier.

Toon alle berichten in deze rubriek