Watercafé in het Filmhuis in Oosterbeek op 12 maart 2019 vanaf 20.00 uur

 

Waterschapspartij Water Natuurlijk organiseert samen met GroenLinks Renkum een Watercafé in het Filmhuis in Oosterbeek op 12 maart om 20 u . Met delen van de film Levende Rivier van Ruben Smit en informatie en debat over het werk van de waterschappen hoort dit Watercafé bij de aanloop van de waterschaps- en Provinciale Statenverkiezingen.

Wat doet het waterschap? Wat is goed waterbeheer? Het waterschap is misschien wel het minst bekende overheidsorgaan waar inwoners voor naar de stembus kunnen. In de aanloop naar de waterschapsverkiezingen op 20 maart hoopt het Watercafé bezoekers meer inzicht en antwoorden te geven.

Het Watercafé biedt een afwisselend programma. Met de film Levende Rivier van Ruben Smit krijgen de bezoekers een goed beeld van de betekenis van water en hoe belangrijk een goed beheer van water is.  Ruben Smit is ook de maker van de bekroonde film Nieuwe Wildernis. De film vormt in het Watercafé het middelpunt van een programma waarin de bezoekers ook worden geïnformeerd over het werk van waterschappen en er gelegenheid is voor debat. Het Watercafé wordt geopend door Margo Meeuwissen, kandidaat van Water Natuurlijk voor het waterschap Vallei en Veluwe en Charlotte de Roo, fractievoorzitter van GroenLinks in de gemeente Renkum en kandidaat voor Provinciale Staten.

Het Watercafé vindt plaats op 12 maart 2019 van 20.00 tot 22.00 uur in het Filmhuis Oosterbeek, Weverstraat 85, 6882 DL, Oosterbeek. De toegang is gratis en het Filmhuis is open vanaf 19.30 uur.

Reserveren kan door het sturen van een whats-app bericht naar 06-23860704.

Toon alle berichten in deze rubriek